fbpx

Bedemænd i Vamdrup

Den Lille Begravelsesforretning

Vestergade 4, 6580 Vamdrup

RING HELE DØGNET
75 52 63 89

SEND OS EN E-MAIL
kolding@begravelsedanmark.dk

Din lokale bedemand i Vamdrup

Livet er noget særligt. Det bør det sidste farvel også være.

Hos Den Lille Bedemandsforretning i Vamdrup bliver du mødt med varme og omsorg i trygge rammer. Vi er her for at støtte dig, når du har brug for en bedemand, og vi guider dig gennem hele forløbet, så du ikke står alene.

At planlægge en bisættelse eller begravelse kan føles overvældende, med mange beslutninger om alt fra blomster, samtaler med præsten, bestilling af kirke, gravsted og gravsten – samtidig med at du skal tage afsked.

Vi er her for at hjælpe dig med det hele. Vores mange års erfaring sikrer, at du får den nødvendige støtte. Du kan altid ringe til os – vi er tilgængelige døgnet rundt på tlf. 75 52 63 89.

Bedemand I Vamdrup, Kirkegård
Gitte Høien Johnsen

Gitte Høien

Jeg har gennem mange år arbejdet med mennesker på deres rejse gennem livets op- og nedture. Det har givet mig en dyb forståelse for, hvordan man bedst støtter og vejleder i svære tider. Når du vælger mig som din bedemand, vil jeg arbejde tæt sammen med dig og din familie for at finde den mest meningsfulde og personlige afsked for jeres kære.

Mit mål er at skabe en højtidelighed, der afspejler jeres ønsker og det, der gør hvert farvel unikt. Uanset om det handler om de små detaljer eller de større beslutninger, vil jeg sikre, at alt bliver, som I ønsker det.

Intet er for stort eller for småt – så længe det føles rigtigt for dig og din familie, er jeg her for at hjælpe.

KaareWWW

Kåre Roager

Jeg har gennem mit arbejdsliv haft fornøjelsen af at arbejde med mennesker, både som folkeskolelærer og omsorgsmedarbejder på et bosted. Disse erfaringer har lært mig, hvor vigtigt det er, at alle bliver mødt med respekt og føler sig værdsat i alle livets situationer.

Som bedemand tager jeg mig altid god tid til at lytte og forstå, hvordan du og din familie ønsker den sidste afsked skal forme sig. Mit rolige sind og min tilgang til arbejdet giver plads til at skabe en afsked, der er lige så personlig og meningsfuld, som I ønsker den.

Når du vælger mig som din bedemand i Vamdrup, kan du være sikker på, at jeg vil være der for at støtte og vejlede jer gennem hele forløbet.

Carsten Oehlenschlæger

Carsten Oehlenschlæger

Jeg startede som bedemand hos Begravelse Danmark i 2017 efter at have arbejdet som kirketjener ved Tyrstrup Kirke og tidligere som faglærer på en efterskole. Den erfaring har givet mig et solidt fundament til at forstå de mange følelser og behov, der opstår ved en afsked.

Når du vælger mig som din bedemand, kan du forvente en komplet og personlig service, hvor jeg er med dig fra start til slut. Uanset om afskeden skal finde sted i kirken eller være en borgerlig ceremoni i et kapel, er det vigtigt for mig at opfylde alle jeres ønsker og sikre, at ceremonien afspejler afdødes liv og værdier.

Jeg er her for at sikre, at den sidste afsked bliver præcis, som du ønsker det, og at hele forløbet føles trygt og overskueligt.

Begravelse Danmark – Vamdrup

Vestergade 4, 6580 Vamdrup

Begravelse og bisættelse i Vamdrup

Den Lille Begravelsesforretning i Vamdrup er en del af Begravelse Danmark. Her møder du en erfaren bedemand, der står klar til at hjælpe, uanset hvem du får i tale. Vores lokale kendskab kombineret med den samlede ekspertise fra vores kolleger rundt omkring i landet betyder, at vi kan tilbyde dig den bedste rådgivning og støtte. Vi er her for at guide dig trygt gennem hele forløbet, uanset hvilken type afsked der ønskes.

Vi tilbyder flere forskellige løsninger, der passer til dine og den afdødes ønsker. Uanset om du vælger en traditionel begravelse, en bisættelse uden ceremoni eller en askespredning, sikrer vi, at afskeden bliver respektfuld og værdig. Vi tilbyder også bæredygtige løsninger til både begravelser og bisættelser, hvor vi tager hensyn til miljøet uden at gå på kompromis med værdigheden.

Vores empati og nærvær er grundlaget for den støtte, vi tilbyder, og vi sørger for, at det sidste farvel bliver en mindeværdig og personlig oplevelse. Vi skaber afskeder, der ærer den afdødes liv og efterlader et betydningsfuldt minde for de pårørende.

I Vamdrup tilpasser vi hver afsked til dine præferencer, hvad enten du ønsker en traditionel jordbegravelse eller en mere intim bisættelse. Vores erfarne bedemænd er altid til rådighed for at støtte dig hele vejen igennem og sikre, at du får den rette vejledning, når du har mest brug for det.

Forvent dette af din lokale bedemand

  • Personlig samtale med én af os enten i eget hjem eller i vores forretning
  • Koordinering af aftaler med præst, kirke og evt. graver
  • Planlægning af borgerlig bisættelse / andre religiøse højtideligheder
  • Kørsel og transport med rustvogn
  • Bestilling af dødsannonce og blomster/kranse
  • Håndtering af alle nødvendige dokumenter og hjælp med det praktiske
  • Et samlet overslag på alle udgifter, inkl. service, kiste og urne
  • Udelukkende danskproducerede kister og urner

Bedemand med lokalkendskab

Hos Den Lille Begravelsesforretning i Vamdrup har vi et indgående lokalkendskab, som giver os mulighed for at arrangere begravelser og bisættelser, der tager hensyn til lokale forhold. Vi har et tæt samarbejde med de lokale kirker, præster og andre vigtige led, der er med til at danne ramme om en smuk og respektfuld begravelse.

Vores erfaring og indsigt i Vamdrups særlige forhold betyder, at vi kan sikre, at både begravelser og bisættelser forløber præcis som ønsket. Som bedemænd i Vamdrup er vores mål at skabe en smuk og mindeværdig afsked, der tager hensyn til alle detaljer.

Bedemand i Kolding - begravelser og bisættelser i Kolding