Begravelse Danmark

Begravelse Danmark - Bedemand Århus/Tilst

Tilst Begravelsesforretning udspringer oprindeligt fra en snedkerforretning, og siden midten af 1900 tallet blev begravelsesforretningen drevet af Lilly og Børge Carstensen. I 1996 valgte Børge Carstensen og Tilst Begravelsesforretning at blive en del af Begravelse Danmark. Forretningen har i alle årene været beliggende på Tilst Skolevej og var oprindelig en ældre hjørneejendom. I 2012 blev den gamle ejendom revet ned og erstattet af den moderne bygning som vi kender i dag. Forretningen fremtræder i dag som en pæn og synlig forretning der ligger i det store lyskryds kendt som Bilka krydset.

Vores bedemænd

Ulrik Baun

Ulrik kom til Begravelse Danmark i 2015 og havde på det tidspunkt været bedemand i mange år. Ulrik har mere end 15 års erfaring i jobbet som bedemand. Gennem sit store og mangeårige arbejde har Ulrik derfor et stort og bredt lokalkendskab. Til daglig er Ulrik primært i forretningen i Tilst men vil også være i forretningen på Viborgvej.
Ulrik har siden 2017 været Teamleder for vores forretninger og kolleger i Midtjylland.

Henriette Kegel

Henriette kom til Begravelse Danmark i efteråret 2017 efter en lang karriere indenfor Sundhedssektoren. Henriette vil sammen med vores øvrige kolleger i Århus have kontakt med vores pårørende i forretningen i Tilst og på Viborgvej.

Eva Bræstrup

Eva kom til Begravelse Danmark i 2018.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (86 24 15 44) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

86 24 15 44

Aarhus@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark Århus/Tilst

Tilst Skolevej 21 a, Tilst, Danmark
Placeholder Når nogen dør Når du skal sige farvel
Placeholder Tag selv stilling Planlæg dit eget farvel
Placeholder Få altid et overslag Hvad koster en begravelse?
Læs mere