Begravelse Danmark

Begravelse Danmark - Bedemand Maribo

I april 2003 overtog Jørgen Petersen Bundgaards Begravelsesforretning og navnet blev ændret ”Bundgaarrds eftf. ved Jørgen Petersen”. Jørgen skabte forretningen i Maribo sammen med sin hustru Liselotte Petersen og forretningen har gennem alle årene været beliggende på en markant hjørnegrund på Datavej i Maribo.
Gennem årene voksende forretningen og i 2014 blev Bundgaards Begravelsesforretning, med Jørgen og Liselotte som aktive bedemænd, en del af Begravelse Danmark på Lolland og Falster.

Vores bedemænd

Liselotte Petersen

Har sammen med sin mand Jørgen Petersen drevet Bundgaards Begravelsesforretning i Maribo gennem mange år. I 2014 valgte Liselotte og Jørgen at blive en del af Begravelse Danmark og dermed blev Bundgaards Begravelsesforretning en del af Begravelse Danmark.

Jørgen Petersen

Har været bedemand siden 2003 og har sammen med sin hustru Liselotte Petersen drevet sin egen forretning frem til 2014, hvor Jørgen blev en del af Begravelse Danmark. Udover at være bedemand i dagligdagen er Jørgen Petersen og Teamleder for Begravelse Danmarks forretning på Lolland og Falster som udover forretningen i Maribo også omfatter Mørchs Eftf. I Nyk F og Vestlollands Begravelsesforretning i Nakskov.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (54 78 00 01) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

54 78 00 01

maribo@begravelsedanmark.dk

Bundgårds Eftf.

Datavej 2, Maribo, Danmark
Placeholder Når nogen dør Når du skal sige farvel
Placeholder Tag selv stilling Planlæg dit eget farvel
Placeholder Få altid et overslag Hvad koster en begravelse?
Læs mere