Begravelse Danmark

Begravelse Danmark - Bedemand Nakskov

Vestlollands Begravelsesforretning i Nakskov blev åbnet af John Olesen i 1995 og blev i 2017 en del af Begravelse Danmark. Vestlollands Begravelsesforretning er en af Nakskovs førende begravelsesforretninger og med en central beliggenhed på Svingelsvej, lige ved i rundkørslen mellem Brückersvej og Svingelsvej har forretningen stor synlighed og gode parkeringsforhold lige ved forretningen.
I forbindelse med at Vestlollands Begravelsesforretning blev en del af Begravelse Danmark fra starten af 2017 er John Olesen fra sommeren 2017 tilknyttet forretningen som assistent og forretningen passes i det daglige af.

Vores bedemænd

Jørgen Petersen

Har været bedemand siden 2003 og har sammen med sin hustru Liselotte Petersen drevet sin egen forretning frem til 2014, hvor Jørgen blev en del af Begravelse Danmark. Udover at være bedemand i dagligdagen er Jørgen Petersen og Teamleder for vores forretninger i Nyk F og Nakskov

Lotte Petersen

Har sammen med sin mand Jørgen Petersen drevet Bundgaards Begravelsesforretning i Maribo gennem mange år. I 2014 valgte Liselotte og Jørgen at blive en del af Begravelse Danmark og Lotte vil også være i Vestlollands Begravelsesforretning.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (54 95 17 95) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

54 95 17 95

nakskov@begravelsedanmark.dk

Vestlollands Begravelsesforretning

Svingelsvej 70, Nakskov, Danmark
Placeholder Når nogen dør Når du skal sige farvel
Placeholder Tag selv stilling Planlæg dit eget farvel
Placeholder Få altid et overslag Hvad koster en begravelse?
Læs mere