Begravelse Danmark

Begravelse Danmark - Bedemand Nykøbing Falster

Mørchs Begravelsesforretning er en af de ældste begravelsesforretninger i Nyk F. og har siden 1986 været en del af Begravelse Danmark. Efter mange år beliggenhed i centrum af Nyk F, flyttede vi i 2015 forretningen til bedre lokaler og til en mere synlig beliggenhed på det hyggelige forretningstorv Lindholmcentret på Vendsysselvej. Her er vores forretning omgiver af centrets andre forretninger ligesom der er en stor parkeringsplads foran vores forretning. Teamet består af 3 bedemænd som også assistere i vores forretninger i Maribo og Nakskov når det er nødvendigt.

Vores bedemænd

Kristian Larsen

Kristian har gennem mange år ejet Nysted Begravelsesforretning og fungeret som bedemand i sin egen butik siden 2005. Heldigvis havde Kristian mod på at Nysted Begravelsesforretning blev en del af Begravelse Danmark og Kristian har siden starten af 2017 været en del af vores Team i Mørchs Eft. i Nyk F.

Merete Røntorp

I 2016 begyndte Merete som bedemand i Mørchs Eftf. I Nykøbing. Merete havde været tilknyttet Mørchs eftf. som afløser gennem mange år og valgte i 2016 at blive bedemand på fuldtid.

Poul Erik Due

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (54 85 18 48) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

54 85 18 48

nykobing@begravelsedanmark.dk

Mørchs Eft./ Begravelse Danmark

Vendsysselvej 11 a, Nykøbing Falster, Danmark

Lindholmcentret

Placeholder Når nogen dør Når du skal sige farvel
Placeholder Tag selv stilling Planlæg dit eget farvel
Placeholder Få altid et overslag Hvad koster en begravelse?
Læs mere