Begravelse Danmark

Odense Begravelsesforretning & Bøilerehauge Begravelse - Bedemand Odense

I løbet af 2016 blev Bøilerehauge Begravelse en del af Begravelse Danmark med hovedkontor på Heden 6 i det centrale Odense, tæt ved Odense Universitetshospital og Kirkegårdskapellet i Assistenskirkegården. Den karakteristiske bygning har i mange år været centrum for Begravelse Danmarks virke i Odense og nu også for Bøilerehauge Begravelse.

Vores bedemænd

Kim Bøilerehauge, Teamleder, bedemand

Kim startede som bedemand og med egen begravelsesforretning i 2001 i Dalum i Odense og blev i 2016 en del af Begravelse Danmark. Kim er Teamleder for 6 gode kolleger over hele Fyn og Kim har sin primære adresse i forretningen på Heden 6, i Odense.

Jette Haahr, bedemand

Har været i Begravelse Danmark i Odense siden 2006, hvor Jette kom til Begravelse Danmark fra en stilling på Odense Universitetshospital. Jette bor på Midtfyn og vil primært være i vores forretning på Heden 6 i Odense

Erik Mortensen, bedemand

.Erik har været ansat i Bøilerehauge Begravelse siden 2006 og har stor lokal erfaring i Odense. Erik har sin primære adresse i forretningen på Heden 6 i Odense.

Helle Skovmand

Helle kom til Begravelse Danmark i foråret 2017 og har sin primære adresse i forretningen på Heden 6 i Odense.

Du kan ringe til os døgnet rundt

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon (66 12 01 32) hvor vi vil besvare dit opkald uanset tidspunkt på døgnet eller ugedag.

66 12 01 32

fyns@begravelsedanmark.dk

Begravelse Danmark - Odense

Heden 6, 5000 Odense C, Danmark
Placeholder Når nogen dør Når du skal sige farvel
Placeholder Tag selv stilling Planlæg dit eget farvel
Placeholder Få altid et overslag Hvad koster en begravelse?
Læs mere